sopaostra.blogg.se

2019-12-19
11:38:09

Ännu en seger för lärarna.

Innan match var det få som trodde att niorna skulle kunna ge det vältränade lärarlaget en match. Och efter slutsignalen visade det sig att lärarna ännu en gång var några nummer för stora för eleverna. 
 
-Vi gjorde det som krävdes inte mer. Självklart är vi mån om att eleverna ska kunna ta lov och ändå känna någon julglädje, säger Malin Fält. 
 
 
 
Lärarna gick snabbt upp i en 1-0 ledning. Ett underläge som niorna aldrig hämtade sig ifrån. Lovisa Flinkfelt blev tvåmålskytt innan Jacob Agetoft stängde matchen med sitt 3-1 mål. 
 
Filmklipp från slutet av matchen
 
- Niorna provade spela fysiskt på oss i andra perioden vilket vi tyckte det var roligt. Det är extra tändnig när det hettar till lite i matcherna, säger Jacob Agetoft. 
 
- Vi kom tidigt överrens om att släppa in dem i matchen om vi kände att vi höll på att springa ifrån målmässigt. Det är viktigt att även publiken känner att de är spännande, säger Sandra Forsberg. 
 
Mattias Palo tyckte att det var skönt att få röra på sig även om tempot inte var speciellt högt i matchen. - Det är sex månader till fotbollsmatchen. Vi får hoppas att vi behöver ligga närmare vårt max i den matchen det är svårt att inte gå för fullt, avslutar han. 
 
Niorna avböjde kommentarer efter matchen. Den ende kommentaren kom från tröstmålskytten Àslat Kuhmunen:
- Fusk!